Over

OTTO

KLUST!

"Het mogelijke gebeurt vandaag het onmogelijke duurt wat  langer!"


"Er worden voertuigen naar Mars en kometen gestuurd, dus waarom zou  de klus niet lukken? "

Over Otto Klust!

Otto Klust! is een jong en nieuw bedrijf, ontstaan vanuit een hobby en passie voor gereedschap en materialen. Na een lange periode van bijklussen bij familie, vrienden en kennissen is een droom uitgekomen. Na jarenlang adviseren, meedenken, creatieve oplossingen en maatwerk maken is de tijd aangebroken om dit ambachtelijke werk bij particulieren en bedrijven uit te voeren vanuit mijn eigen klussenbedrijf.

Otto Klust! let niet alleen erg goed op de klussen die uitgevoerd worden ook wordt er op de omgeving gelet. Het zou zonde zijn dat de klus mooi is afgerond en de rest er omheen een rommel is. Otto Klust! staat voor een goede afwerking van het eindresultaat, een veilig eindproduct, netheid en zorg voor de omgeving. Uiteraard wordt er met goed gereedschap gewerkt, want ja, goed gereedschap is het halve werk. Otto Klust! staat voor service, wanneer u niet tevreden bent gaan wij er natuurlijk vanuit dat u even contact met ons opneemt, zodat wij alles naar alle tevredenheid kunnen afhandelen. Beter boos terug komen dan kwaad weg blijven.

Kleine klussen

Hand-en-spandiensten

 

Heeft u dat ook weleens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, jaloeziƫn die nog moeten worden opgehangen of die laminaatvloer die u nu weleens gelegd wil zien? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij Otto Klust! aan het juiste adres bent.

Schilderwerkzaamheden

Binnen- en buitenschilderwerk

 

Door met gevoel te schilderen, met  oog voor detail, wordt het  eindproduct niet alleen een plaatje, met de technische kennis van Otto Klust! zal het weer jaren mee gaan.

Ik verzorg binnen- en buitenschilderwerk voor zakelijke en particuliere klanten en werk enkel met professionele materialen.

Timmerwerkzaamheden

Klein timmerwerk

 

Ook voor timmerwerkzaam-heden bent u bij Otto Klust! aan het juiste adres. Verschillende klussen horen tot de mogelijkheden, zowel voor binnen als voor buiten. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel.

Unieke werkzaamheden

Alledaagse voorwerpen omtoveren

 

Heeft u ooit iets gehad wat speciaal voor u gemaakt is en wat ook nog eens betaalbaar is? Otto Klust! kan het voor u doen, van snowboard tot tuinstoelen, van klompen tot muurschilderingen. Vraag geheel vrijblijvend  uw wens aan, ik denk graag creatief mee!

In ontwikkeling

Opleiding en cursussen

 

Om alle werkzaamheden in alle perfectie te doen ben ik altijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo worden er cursussen gevolgd en worden alle ontwikkelingen op het vakgebied bijgehouden. Binnenkort worden mijn werkzaamheden uitgebreid met verschillende nieuwe technieken.